ANSÖKAN MEDLEMSSKAP SOS

OM SOS

Söder Om Sjön Är en ideell förening som bygger på medlemmarnas gemensamma insatser. Kravet för att vara med är att du bor söder om sjön Hjälmaren (Vingåkersområdet) och att du kan bidra till vår grupp genom att vara aktiv.

Vi har en hemsida där du får en egen undersida för presentation av dig och din konst. Vi har en Facebooksida där vi lägger ut evenemang som genomförs av gruppen eller av våra medlemmar. I Vingåkers biblioteksfönster kommer du få möjlighet att ställa ut som månadens konstnär. Om du medverkat på minst tre möten det senaste året så får du möjlighet att medverka på samlingsutställningar och konstrundor med öppen ateljé som vi anordnar 1-2 ggr per år. Du ska då också vara aktiv i någon av de arbetsgrupper som jobbar med utställningen (t.ex. PR-grupp, vernissagegrupp, städgrupp).

DIN ANSÖKAN

Skicka in 5-10 bilder (USB/mejl/utskrifter) och en text där du beskriver din bakgrund och vilka uttryck du jobbar med samt varför du vill vara med i vår förening (vad kan du bidra med, hur kan vi vara en stöttning för dig etc.) Skicka med ett CV om du har ett sådant.

Under nästkommande möte tittar vi på din ansökan och återkopplar sedan till dig.

För frågor kontakta styrelsen på info@soskonst.se eller ring ordförande Johanna Bolin på 0734-22 59 30.

 

 

Skicka ansökan till info@soskonst.se eller till adress:

SOS

Fred Gatzen
Skolgatan 28
643 31 Vingåker

 

Här kan du ladda ner ansökningsinformationen som pdf.